сряда, 29 март 2017 г.

Тазгодишната Call of Duty може да е свързана с Втората световна война (видео)

Според последен слух, предстоящата Call of Duty част ще се развива около събитията от Втората световна война.

Още през март YouTube каналът The Family Video Gamers разкри маркетинг материал в стил именно Втора световна война. Сега Eurogamer съобщи, че от поверени източници слухът е верен… и вероятно самата игра ще бъде именувана Call of Duty: WWII.

Наскоро с разговор с инвеститори, изпълнителният директор на Activision Томас Типл отбеляза, че следващата част от шутър серията тази година „ще върне Call of Duty към корените си„. Оригиналната игра и всяко следващо попълнение към франчайза преди Modern Warfare беше свързано с Втората световна война.


Решението за завръщане към Втората световна война вероятно е повлияно от по-ниските от очакваните продажби на заглавието от миналата година – Call of Duty: Infinite Warfare. Вече сме наясно, че тази игра остана много назад за разлика от Black Ops III, макар че тъй като Infinite Warfare се прояви като коренно различен субжанр и няма солидно изградено име като поредицата Black Ops, сравнението е трудно. Типл обясни: „ясно е, че за част от публиката, космосът просто не е подходящата среда. Ние имаме опитно студио, готово да специализира в тази посока и въпреки рисковете, които взехме, ние вярваме, че е важно да вземем предвид интересите на екипа по време на решението каква игра ще направим“. Все пак не е изключено Activision отново да опита да направи космическа Call of Duty, тъй като критиците определиха историята на Infinite Warfare като „най-добрата от години„.Вижте повече: https://www.kaldata.com

0 коментара:

Публикуване на коментар