сряда, 8 март 2017 г.

Gigabyte подготвя анонса на графичния ускорител GeForce GTX 1080 Ti AORUS

Gigabyte Technology публикува първия тийзър на бъдещата нереферентна версия на графичния ускорител NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti. Както може да се съди по представената снимка, устройството ще притежава почти идентичен дизайн с този, който видяхме в адаптера Gigabyte GeForce GTX 1080 AORUS.

И така, какво ни чака във видеокартата Gigabyte GeForce GTX 1080 Ti AORUS? Няма съмнение, че пред нас стои ускорител, заемащ три слота от дънната платка и с три вентилатора, а също и управляема светодиодна подсветка. Устройството със сигурност ще получи медна контактна пластина и поддръжка на VR-Link технологиите, като задължително трябва да присъства и заводски овърклок и удължена гаранция. Също така може да се предположи, че картата ще бъде най-мощната версия на GeForce GTX 1080 Ti, в изпълнение на Gigabyte.

Докато тайванският производител не бърза да разкрива пълния списък от характеристиките на бъдещия си адаптер, то остава неизвестна и датата на неговото пускане в продажба.

Припомняме на читателите ни, че по-рано своите модифицирани версии на графичната карта NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti в една или друга степен показаха компаниите Galax, Zotac, MSI и ASUS

Вижте повече: https://www.kaldata.com

0 коментара:

Публикуване на коментар