вторник, 14 март 2017 г.

The Persistence е като Dead Space във VR и това е добре


Представете си модерната хорър класика Dead Space, но във виртуална реалност – това е целта, към която The Persistence се стреми.

Новата игра представлява хорър от първо лице, който се разработва ексклузивно за PlayStation 4 и PlayStation VR. Очакваната премиера трябва да стане преди края на годината.

Действието в играта ви пренася на борда на едноименния космически кораб през 2521 г. Тайнствен вирус е довел до мутации на екипажа и като единственият оцелял, трябва да се пазите на всяка крачка.Основният трик на The Persistence е, че нивата се генерират случайно. Всеки път, когато умрете, влизате в ролята на нов човек, събуден от криосън и интериорът на кораба се променя. Играта акцентира и върху стелт елемента, така че очаквайте често да надзъртате и да се спотайвате.

The Persistence предлага и локален ко-оп, като в този режим вторият играч е в ролята на навигатор и ви помага да се ориентирате.

Играта се прави от английското студио Firesprite, което е основано от бивши служители на Sony Studio Liverpool.0 коментара:

Публикуване на коментар